Tafelvlag,tafelbanner,vlag

Via de Knegt & Leeflang mogen wij NVM Funda Business tafelvlaggen leveren.

Sinds 2006 leveren wij de beste en mooiste kwaliteit luxe tafelvlaggetjes in Europa. Slechts twee formaten, de meest verkochte standaard tafelvlag formaat; MD-Tafelbanner-Mini en de unieke kingsize variant, MD-Tafelbanner-Basic, geschikt voor counters en informatie balies. De standaards van de minidisplay luxe tafelbanners zijn gemaakt van plexiglas. Plexiglas is sustainable /duurzaam materiaal wat goed recyclebaar is. De standaards van onze luxe tafelvlaggetjes hebben een look en feel van glas en zodoende een neutrale en fraaie design look. De voetjes van de standaards zijn voorzien van 3 bumpons. Hierdoor blijft het voetje en het meubilair waar het opstaat krasvrij.

De tafelvlag is anno 2016 nog steeds een reclame-medium dat door gevestigde en nieuwe bedrijven wordt ingezet. Als corperate huisstijl item, een tafelvlag met bedrijflogo en slogan, of als POS-materiaal in presentatieruimtes, beursstands of bij sponsor en VIP-gelegenheden. We leveren zowel grotere oplagen uit voorraad alsmede kleine bestellingen per stuk verpakt. Voor prijzen en minimale aantallen; https://www.minidisplay.nl/productinformatie/

Nieuwe media mogelijkheden

Scanable luxe tafelvlaggetjes voor smartphone en tablets (layar)
De tafelvlag kunnen we ook interactief maken d.m.v. layar. De layar app neemt je actief mee in de digitale wereld achter de print. Hiermee kun jij je verhaal vertellen of laten zien d.m.v. bijvoorbeeld een filmpje, muziek of slideshow. Print komt tot leven door de digitale content. De app kun je gratis downloaden op www.layar.com.

Voor meer informatie hierover kunt u bellen of mailen; https://www.minidisplay.nl/contact/